Cursussen voor kids  6-12 Jaar


Krea4kids op herhaling

 

Krea4kids, dat bestaat uit series van 6 workshops, was in het seizoen 21/22 een groot succes. Het tweede seizoen van de Krea4kids-middagen start na de grote vakantie, medio oktober. Van 14.30 tot 16.30 uur, op woensdagmiddag, krijgen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, aan de hand van een thema een opdracht. Ze gaan aan de slag met klei, papier, karton, kralen of afvalmateriaal (mixed media) en worden uitgedaagd om iets origineels te bedenken en dan ook nog te maken! Meer informatie over de serie workshops in het nieuwe seizoen volgt nog.

 

Krea4kids vindt onder de deskundige leiding van docenten Anni van Dal en Ineke van Son plaats. 

De docenten vragen met klem om de kinderen geen kleding aan te doen die niet vuil mag worden, maar om oude kleding, omdat er nogal eens wat gemorst wordt (o.a. lijm) tijdens de lessen.

De kinderen mogen alle werken mee naar huis nemen. Wel wordt aan de kinderen gevraagd om zuinig te zijn op hun kunstwerken en deze te bewaren, zodat het werk op het einde van het seizoen aan een groter publiek getoond kan worden. 

 

Krea4kids wordt gesponsord. Een workshopserie (6 middagen) kost daarom slechts € 25,-.  Vol = vol.

 

(c) Ad van Kessel
(c) Ad van Kessel


Musical

Hoe word je een musicalstar? Dans of zing of acteer je graag, meld je dan aan voor de drie workshops die de studenten Fiene en Chris geven op de zaterdagen 4, 11 en 18 september van 10.00 tot 12.00 uur. Ze vinden plaats in het gebouw van creativiteitscentrum De Ark te Haarsteeg. Je kunt dan ervaren hoe leuk het is om mee te spelen in een musical.

 

Inschrijven voor de musicalgroep die iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur oefent, is na de serie workshops ook nog mogelijk, maar vol = vol!

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 150,- per jaar, te voldoen in twaalf maandelijkse termijnen (automatische incasso) van € 12,50. 

(Voorwaarden lidmaatschap staan onder contact)