Cursussen voor kinderen van 6-12 jaar


Krea4kids in 2024

Krea4kids is al enkele jaren een groot succes bij De Ark, omdat het kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar uitdaagt om hun creativiteit te ontdekken. Aan de hand van een thema krijgen ze een opdracht om met klei, papier, karton of afvalmateriaal, onder deskundige begeleiding, beeldend aan de slag te gaan. Ze worden uitgedaagd om met eenvoudige materialen en technieken te zoeken naar eigen oplossingen. 

 

Joke Vellekoop is een gekwalificeerde docent, gevormd door opleiding aan de kunstacademie van Breda en nu nog bij die van Arendonk in België. Als voormalige zij-instromer in het basisonderwijs heeft ze de nodige pedagogische ervaring opgedaan om met kinderen de creatieve uitdaging van Krea4kids aan te gaan.

Voor kinderen is creatieve ontwikkeling belangrijk omdat het bijdraagt aan het probleemoplossend vermogen, leert om keuzes en combinaties te maken en motorische vaardigheden ontwikkelt (meer informatie onder Docenten).

 

De voorjaarsserie van Krea4kids bestaat uit 6 bijeenkomsten. De start is 24 januari 2024, gevolgd door 31 januari en 7 februari. Na de carnavalsvakantie op 21 februari, 28 februari en 6 maart. De lestijden zijn van 13.30 - 15.30 uur.

 

Omdat Krea4kids gesponsord wordt, zijn de kosten laag; slechts  30,-.  Opgeven graag via Aanmelden (hieronder).