Cursussen voor kids  5-15 Jaar


Musical

Hoe word je een musicalstar? Dans of zing of acteer je graag, meld je dan aan voor de drie workshops die de studenten Fiene en Chris geven op de zaterdagen 4, 11 en 18 september van 10.00 tot 12.00 uur. Ze vinden plaats in het gebouw van creativiteitscentrum De Ark te Haarsteeg. Je kunt dan ervaren hoe leuk het is om mee te spelen in een musical.

 

Inschrijven voor de musicalgroep die iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur oefent, is na de serie workshops ook nog mogelijk, maar vol = vol!

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 150,- per jaar, te voldoen in twaalf maandelijkse termijnen (automatische incasso) van € 12,50. 

(Voorwaarden lidmaatschap staan onder contact)Krea4kids

De eerste serie van de Krea4kids-middagen start op 6 oktober. Daarna ben je welkom op 13 en 20 oktober en op 3, 10 en 17 november. In de herfstvakantie is er geen Krea4kids-middag.  Van 14.30 tot 17.00 uur krijgen kinderen aan de hand van een thema een opdracht om met klei, papier of karton, kralen of afvalmateriaal (mixed media), onder deskundige leiding aan de slag te gaan. Ze worden uitgedaagd om iets origineels te bedenken en dan ook nog te maken! 

In de eerste serie workshops IN EN OM HUIS, o.l.v. docenten Anni van Dal en Ineke van Son, staat de badkamer centraal.  

 

Op zondagmiddag 28 november is het de grote dag, want dan vindt de afsluitende expositie plaats en mogen pappa's en mamma's, opa's, oma's, tantes, ooms, neven en nichtjes en de 'buurtjes' alle kunstwerken die op de Krea4kids-middagen in De Ark gemaakt zijn, komen bewonderen. 

 

Een workshopserie (6 middagen) kost slechts € 25,-.  Vol = vol. Na aanmelding ontvang je alle relevante informatie over de workshop, waaronder aanvang, tijd, datum en aantal deelnemers.     

 


 

 

(c) Ad van Kessel
(c) Ad van Kessel